lakásbiztosítások

Lakásbiztosítások

 

Vagyonunk megszerzése és gyarapítása sok energiánkat emészti fel, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a megszerzett vagyonra vigyázni is kell.  Sajnos, sok olyan körülmény játszhat szerepet életünkben (gondoljunk csak a folyamatosan növekvő bűnözésre, a természeti csapásokra, vagy egészen egyszerűen a balszerencsére), ami vagyonunk megrongálódásával, megsemmisülésével fenyeget.

Kiegészítő ajánlásom:

 

SMART biztosítás

 

A telefont, a televíziót, a laptopot, házimozi rendszert gyakran érik olyan károk, mint például ügyetlenségből eredő töréskár, amelyre most a Házőrző Smart kiegészítő biztosítás kínál védelmet. A biztosítási feltételek alapján a javítás vagy újrabeszerzés költségeit térítjük!

 

 

 

 

  •     Táblagépét véletlenül leejti, és eltörik
  •     Ha okostelefonját véletlenül kimossa
  •     Ha laptopját a házi kedvenc megrágja
  •     Ha a plazma TV ledől és megrongálódik

 

 

Ezért aztán fontos felkészülnünk minden eshetőségre. Segítek abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat után ne kelljen a nulláról kezdenünk. Sőt.

Mindenhol jó, de a legjobb biztonságban!

Komfortos kis garzon? Többszintes családi ház? Van, aki az egyikben érzi otthon magát, van, aki a másikban. De mindannyian szeretnénk biztonságban tudni otthonunkat! A lakásbiztosítás bármilyen lakáshoz testreszabott megoldást kínál.