személybiztosítások

 

Élet- és nyugdíjbiztosítások

 

Életbiztosításaink között bizonyára megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet: a tradicionális életbiztosítástól a befektetési egységekhez kötött életbiztosításig minden igény kielégítésére törekszem.

Céljainak eléréséhez (gyermek taníttatása, lakás- vagy autóvásárlás, nyugdíjkiegészítés) biztosan találunk  megfelelőt.

 

Gondolt a nyugodt jövőre?

Szokott Ön is a jövőbe tekinteni? Elképzelte már, hogy milyen életet szeretne élni nyugdíjasként? Engedje szabadjára az álmokat, segítünk megteremteni hozzá az anyagi hátteret.

Időben készüljön fel Ön is a nyugodt és kiegyensúlyozott nyugdíjas évekre nyugdíjbiztosítással. Mindenkinek szüksége van arra, hogy rendszeres megtakarítással gondoskodjon nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról.

 

Adójóváírás A biztosításra befizetett rendszeres és eseti díjak után 20% adójóváírást vehet igénybe akár 130 000 Ft értékben!

PortfólióMenedzser szolgáltatást Bízza ránk a befektetési döntéseket! Ahogy közelednek a nyugdíjas évek, úgy csökkentjük a kockázati szintet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gyermek biztonsága

 

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb. A szülők gondoskodó szeretettel mindent elkövetnek, hogy gyermekük jövőjét biztonságban tudhassák, minden erejükkel támogatják gyermekük álmainak megvalósulását. Az örömteli pillanatok feledtetik az aggodalmakat, a félelmeket…de mi lenne, ha egy váratlan esemény, baleset vagy tragédia történne…. Vajon akkor is meg lehet valósítani jövőbeni céljainkat, gyermekünk álmait?

  • Gondolt már arra, vajon mennyibe is kerül majd gyermeke taníttatása?
  •  Szeretne segíteni az első lakás megvásárlásában?
  • Esetleg nagyszabású esküvőt szeretne kislányának?
  • Hány év is van még addig? Időben elkezdett megtakarítással sokkal könnyebben veheti majd az anyagi akadályokat.