egészségpénztár

Egészségpénztár szerződések megkötésével vállalata motivációs palettáját teheti teljesebbé. A béren kívüli juttatások közül az egészségpénztári számlára fizetett munkáltatói tagdíj-hozzájárulás felhasználásának lehetőségei állnak legközelebb a bérjuttatáshoz, a vállalkozást érintő költségei alacsonyabbak az egyéb béreket terhelő költségeknél. Egészségpénztári tagdíj-hozzájárulással megalapozhatja a munkavállalók egészségének védelmét, csökkentheti a betegség miatt kieső munkanapok számát, így munkatársaira a korábbinál biztosabban építhet.

nyugdíjpénztár

A nyugdíjas évek minősége minden munkavállaló számára fontos, ezért hatékony motivációs eszközt adunk a kezébe, ha Önkéntes Nyugdíjpénztár befizetést választ munkavállalói részére. Az önkéntes nyugdíjpénztári számla egy hosszú távú, az állam által egyéni és munkáltatói adókedvezményekkel támogatott megtakarítási forma. A nyugdíjjogosultság megszerzésekor, az egyéni számla egyenlege egy összegben vagy különböző típusú járadékok formájában adó- és járulékmentesen vehető fel. 

 

A Pénztár egyéni számlát vezet minden pénztártag részére, melyre az egészségcélú megtakarítások fizethetők, és a tagdíjakból a pénztárral szerződött partnereknél az egészség megőrzésével, helyreállításával kapcsolatban felmerülő kiadások finanszírozhatók, emellett betegség esetén táppénz kiegészítésre is alkalmas.

 

  • A választható portfóliók közül tagjaink megtalálhatják hozamelvárásuknak és kockázatvállalási hajlandóságuknak leginkább megfelelőt.
  • Rugalmas konstrukció, ahol a vállalt havi tagdíj bármikor változtatható, és lehetőség van eseti befizetésre is.
  • Az elért hozamot minden negyedév végén jóváírjuk pénztártagjaink egyéni nyugdíjszámláján, melyeket nem terhel kamatadó.
  • A megtakarítások értéke a Pénztár honlapján folyamatosan nyomon követhető.
  • Örökölhető.